Bentley Bentayga S: versiune nouă cu 550 CP

Bentley a prezentat o nouă versiune a SUV-ului Bentayga: suspensie mai rigidă și un look mai agresiv pentru varianta Bentayga S.

Bentley Bentayga S este al patrulea model din gama SUV-ului premium britanic, alăturându-se versiunilor Plug-in hybrid, V8 și Speed W12.

Bentley Bentayga S: 550 CP

Versiunea Bentayga S iese în evidență prin tușele agresive ale caroserie plus blocurile optice fumurii. Un eleron masiv a fost montat pe hayon, iar jantele cu design special au un diametru de 22 inch. Sub capota modelului Bentayga S se află motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri ce dezvoltă 550 CP și 770 Nm. Modelul dispune de tracțiune integrală și o transmisie automată cu 8 trepte.

La interior, aproape toate elementele sunt tapițate în Alcantara, iar logo-ul S se regăsește brodat pe tetiere. Planșa de bord a fost împrumutată de la modelul Bentayga Speed.

Bentley Bentayga S poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.5 secunde, iar viteza maximă este de 290 km/oră. Suspensia beneficiază de amortizoare mai ferme cu 15% atunci când activăm modul Sport. Modelul primește și sistemul Dynamic Ride ca echipare standard, acesta controlând activ mișcările caroseriei și eliminând ruliul și tangajul.

Modelul Bentayga a primit un facelift la jumătatea anului trecut. Interiorul a fost împrospătat prin adăugarea unui display central cu o diagonală de 10.9 inch, iar forma gurilor de ventilație a fost modificată. Sistemul infotainment permite acum conectarea wireless pentru Apple Car Play.

Via Bentley

Adaugati comentariu