Bentley București inaugurează noul showroom dedicat mărcii britanice

Bentley București a redeschis showroom-ul din cadrul complexului Porsche Pipera.

Spațiul dedicat mărcii britanice a fost redecorat complet conform celor mai noi standarde Bentley pentru a marca și centenarul mărcii britanice din Crewe.

Investiția în redecorarea completă a showroomului s-a ridicat la peste 400.000 de euro.

”Când dai definiția luxului automobilistic peste tot în lume, de 100 de ani încoace, trebuie să ții în permanență ștacheta sus, inclusiv în privința spațiului în care găzduiești aceste adevărate opere de artă”, a spus Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto România. ”Am căutat să aducem măiestria și atenția pentru detalii cu care sunt create automobilele Bentley și aici, în showroomul nostru din Porsche Pipera, fiind acum perfect aliniați la standardele internaționale pe care marca din Crewe le impune celor mai importante piețe de desfacere.”

Redecorarea spațiului Bentley a vizat atât spațiul dedicat expunerii de noi modele cât și service-ul și birourile.Marca Bentley este prezentă în România încă din anul 2007, iar showroomul Bentley București a fost deschis în 2013 si face parte din cadrul complexului Porsche Pipera. 

EXP 100 GT – mașina cu care Bentley sărbătorește 100 de ani de existență

La evenimentul de inaugurare a noului showroom Bentley au fost prezente și două modele speciale: Bentley Mulsanne Speed și un Bentley Mark VI din 1948 din cadrul ȚiriacCollection.

Bentley Mulsanne Speed dispune de un motor V8, care dezvoltă 537 CP și un cuplu maxim de 1.100 Nm. Limuzina poate accelera de la 0-100 km/h în 4,9 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 305 km/h. Modelul expus este de culoare Black Velvet, având un interior în două tonuri de culoare, în nuanțele Portland și Beluga, și fiind decorat cu un furnir Dark Stained Madrona.

Modelul clasic Bentley Mark VI folosește un motor cu șase cilindri în linie de 118 CP și o transmisie manuală cu patru trepte. Exemplarul a fost comandat în 1947 de un industriaș elvețian din cantonul Zurich. Este unul dintre cele doar 35 de automobile Bentley cu o caroserie Drophead Coupe, asamblată de carosierul Graber.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top