Bentley Continental GT Mulliner, opulență la Geneva

Bentley Continental GTC Mulliner, opulență la Geneva

Bentley știe că în Elveția luxul face casă bună cu opulența. Deci, un motiv bun pentru a prezenta noul Continental GT Mulliner Convertible. Debutul va avea loc la începutul lunii martie la Salonul Auto Internațional de la Geneva.

Fiind vorba despre o versiune creată de către divizia de personalizare Mulliner, știm deja că nu există îmbunătățiri de ordin tehnic. În schimb, Continental GT Mulliner Convertible poate fi ușor identificat de la exterior. Specialiștii constructorului britanic de lux adaugă, de exemplu, grile meșă diamantate cu interior negru și exterior argintat. Apoi, același motiv apare și pe orificiile de ventilație laterale. Tot acolo regăsim și noile jante de 22 inch. Acestea au câte 10 spițe curbate și logo auto-echilibrat.

Bentley Continental GTC Mulliner, opulență la Geneva

Mulliner oferă un catalog de 61 de culori exterioare – plus opțiunea personalizării totale. Iar modificările nu se opresc aici. Cabina versiunii Continental GT creată de Mulliner urmează fix același stil „prețios”. Capacul pavilionului retractabil, panourile portierelor și tapițeria de pe scaune au aceeași atitudine de „diamant”. În plus, există nu mai puțin de 400.000 de cusături în tot habitaclul.

Bentley Continental GTC Mulliner, opulență la Geneva

Clienții pot alege una din cele opt combinații de câte trei culori create special de Mulliner. În plus, diamantele se regăsesc și în suprafețele prelucrate ale decorațiilor metalice de la bord sau pe cadranul ceasului Breitling. Atmosfera de lux este completată de sistemul audio de la Naim. Acesta are 18 incinte acustice, două convertizoare Active Bass și amplificator de 2200 de wați.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top