Bentley Continental GT Speed: 659 CP și 900 Nm

Bentley a lansat cea mai puternică versiune a modelului Continental: GT Speed are 659 CP furnizați de motorul W12 de 6.0 litri.

Bentley Motors a lansat noul Continental GT Speed ​​- cea mai dinamică mașină de serie din cei 101 ani de istorie a Bentley. Modelul folosește propulsorul W12 biturbo de 6.0 litri cu o putere mărită la 659 CP și oferă un cuplu maxim de 900 Nm.

Bentley Continental GT Speed: 659 CP

Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu opt trepte și sistem de tracțiune integrală. Performanțele modelului Continental GT Speed sunt pe măsură: 3,6 secunde pentru accelerația de la 0 la 100 km/oră și o viteză maximă de 335 km/oră.

Suspensia și direcția au fost modificate, iar sistemul de frânare a fost upgradat cu discuri carbon-ceramice, ce elimină 33 kilograme față de sistemul de frânare clasic. Pe lista de sisteme noi a apărut puntea spate directoare și un diferențial electronic activ tot pentru puntea spate.

Versiunea Continental Speed GT se remarcă printr-o serie de elemente finisate în negru la exterior și jantele de 22 inch cu design special. La fel ca la toate modelele Continental GT, Speed ​​oferă patru locuri și o capacitate de 358 litri pentru bagaje.

Bentley București

Via Bentley

Adaugati comentariu