Binz.E: mașină funerară bazată pe Tesla Model S

Compania germană Binz International propune dricul electric Binz.E bazat pe modelul Tesla Model S pentru înmormântări eco.

Binz International este o companie germană ce convertește automobile de lux în mașini funerare speciale. În oferta celor de la Binz există dricuri bazate pe modele Mercedes-Benz, dar mai nou, compania oferă și o alternativă eco-friendly.

Binz.E este un dric electric ce are la bază modelul american Tesla Model S. Șasiul modelul electric a fost lungit la 5.819 mm, iar interiorul a fost adaptat pentru transportul funerar. Ampatamentul modelului este de 3.800 mm.

Deși compania nu comunică ce tren de rulare a ales pentru modelul Binz.E, cel mai probabul este cel preluat de la Tesla Model S 75d ce oferă 415 CP și o autonomie de aproximativ 350 km.

Automobilele funerare electrice sunt în special căutate de firmele specializate ce operează în zone urbane unde emisiile poluante sunt controlate și au nevoie de automobile electrice ce pot fi folosite fără taxare.

Via Autocar, Binz

1 thought on “Binz.E: mașină funerară bazată pe Tesla Model S”

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top