BMW i3, primul „chauffeur & limousine” electric din România

BMW i3 este, începând de astăzi, primul „chauffeur & limousine” electric din România. Compania City Limo din Timișoara a achiziţionat patru exemplare care urmează a fi folosite pentru servicii de shuttle.

Clienţii pot utilza serviciul direct din aeroport, prin rezervare on-line pe site-ul dedicat www.citylimo.ro sau, în curând, prin aplicaţia pentru iOS sau Android. Apliacţia va oferi posibilitatea de a rezerva servicii de limo service, putând selecta tipul de automobil dorit. Utilizatorul va primi informaţii cu privire la poziţia în timp real a maşinii rezervate, numele şoferului şi datele de contact.

Investiţia companiei este completată şi de o reţea de staţii de încărcare, astfel încât automobilele electrice să poată fi utilizate la potenţial maxim. De asemenea staţiile vor putea fi accesate şi de alţi utlizatori de automobile electrice, contra cost. În total vor fi 16 staţii fastcharge (DC 50 kW şi AC 22 kW) şi AC 22 kW Type 2. Acestea vor fi instalate în Timişoara, Deva, Severin,Petrosani , Sibiu, Valcea, Pitesti, Ploiesti, Cluj şi Bucureşti.

Compania City Limo operează deja o flotă de automobile convenţionale în Timişoara şi Bucureşti, cu planuri de extindere în mai multe oraşe din România. City Limo ia în considerare planuri pentru a extinde proiectul şi în alte oraşe din România şi a extinde flota la 10 BMW i3 până la finalul acestui an.

Adaugati comentariu