BMW i4: primele imagini și informații oficiale

BMW-i4-autoexpert.ro

BMW a prezentat primele imagini oficiale cu sedan-ul electric i4. Noul model va deveni un rival direct pentru Tesla Model3 și va fi lansat cu trei luni înainte de data stabilită.

Prezentat în cadrul conferinței anuale BMW, noul model va fi lansat oficial cu trei luni înainte de data stabilită inițial. Noul sedan electric BMW i4 se alătură gamei de modele cu propulsie electrică formată din i3, iX3 și iX.

BMW-i4-autoexpert-6

BMW i4 M – imagini oficiale

BMW are planuri importante la capitolul electrificare, până în 2023 urmând să aibă în gamă nu mai puțin de 12 modele electrice.

Primele imagini oficiale cu BMW i4 ne arată un sedan cu un design similar cu cel al prototipurilor prezentate anterior. Vizual este înrudit cu BMW Seria 4, iar viitoarea generație Seria 4 Gran Coupe va fi similară cu noul i4.

BMW-i4-autoexpert-6

BMW nu a dezvăluit datele tehnice complete, dar știm că versiunea de top numită BMW i4 M va oferi 530 CP și va putea accelera de la 0 la 100 km/oră în 4 secunde. Autonomia oficială anunțată este de 590 km.

BMW nu a prezentat deocamdată imagini cu interiorul modelului i4, dar știm că acesta va folosi noua generație a sistemului iDrive, precum și un cockpit complet digital. Un set complet de informații urmează să fie publicate în săptămâniile viitoare.

Via BMW

Adaugati comentariu