BMW i7 și noua generație Seria 7 vor fi prezentate în 20 aprilie

BMW va lansa versiunea electrică a noii generații Seria 7 în data de 20 aprilie. Numit BMW i7, sedanul premium va intra în concurență directă cu Mercedes EQS.

În cadrul Conferinței Anuale a Grupului BMW, oficialii mărcii germane au dat primele detalii oficiale despre noul model electric.

Accentul în prezentare a fost pus pe punctele importante ale tehnologiei, pe noul design al părţii frontale bazat pe elementele emblematice BMW şi pe experienţa interioară unică, constând din dotările digitale şi materiale exclusive. În aprilie, producătorul auto premium va prezenta BMW i7 electric şi, odată cu acesta, întreaga gamă nouă BMW Seria 7.

BMW i7 va fi dezvăluit în luna aprilie

Noul BMW Seria 7 este absolut inovator din toate punctele de vedere. Ca nici un alt model, BMW Seria 7 reprezintă puterea inovatoare a BMW”, spune FrankWeber, membru în Consiliul de Administrație BMW AG. „BMW i7 complet electric este, de asemenea, cel mai puternic BMW Seria 7. Combină cea mai bună experienţă de condus cu cea mai bună experienţă digitală.”

Din primele imagini teaser, se poate observa grila specifică reinterpretată conform actualului stil de design BMW. Aceasta va avea conturul iluminat și va fi încadrată de blocuri optice din sticlă cristal exclusivă.

BMW i7 va folosi a cincea generație a sistemului eDrive, ce se găsește în actualul model iX. Noul sedan electric va folosi arhitectura CLAR, utilizată deja de modele electrice ca noul iX sau i4. BMW a mai dat câteva detalii despre interior unde cel de la volan va putea folosi cea mai nouă generație a sistemului iDrive și de experiența creată de sistemul MyModes. Modelul va dispune un display curbat pentru planșa de bord, similar cu cel folosit de modelul SUV BMW iX.

Pentru pasagerii din spate, BMW spune că a pregătit o experiență unică, aceștia având la dispoziție sistemul BMW Theatre Scree, un ecran ce apare din tapițeria plafonului cu o diagonală de 31 inchi și un aspect panoramic 32:9 și rezoluție 8K. Pasagerii din spate au la dispoziție un cinematograf privat unde pot urmări programul de divertisment preferat sau pot alege dintre diverse servicii de streaming.

Via BMW

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top