BMW iX3 – SUV-ul electric are un nou preț de pornire: 64.081 euro

BMW România a ajustat prețurile pentru noul SUV electric iX3 ca urmare a cererii și revizuirii volumelor de producție.

Disponibil la precomandă încă din luna septembrie a anului actual, noul BMW iX3 a primit acum o ajustare de preț. Noul model este disponibil în România pentru precomenzi cu un preţ de pornire de 53.850 euro fără TVA, 64.081 euro cu TVA.

Prețul este fără stimulentul obținut prin programele Rabla și Rabla Plus. Noul model vine cu două niveluri de echipare: Inspiring, oferit standard, şi Impressive, ca alternativă superioară, disponibilă contra cost.

Noul BMW iX3 dispune standard, în pachetul Inspiring, de un nivel bogat de echipamente – de la jante pe 19 inch, trapă panoramică şi vopsea metalizată, până la sistemul de navigaţie BMW Live Cockpit Professional. Tot standard sunt disponibile şi sisteme de asistenţă şi conectivitate precum sistemul de condus semiautonom BMW Driving Assistent Professional, sistemul de asistenţă la parcare, pachetul de servicii BMW Connected Drive Plus (inclusiv cu funcţia remote), Drive Recorder şi faruri LED cu funcţii extinse. În echiparea standard este inclus şi sistemul de suspensii adaptive. La interior sunt oferite standard scaunele cu reglaj electric şi memorie, bord acoperit cu sensatec, butoane galvanizate şi pachetul de depozitare.

BMW iX3 folosește un motor electric de 286 CP și o baterie de 74 kWh (capacitate netă) ce oferă o autonomie de până la 460 CP măsurată în ciclu WLTP.

Noul iX3 poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 6.8 secunde.

Via BMW România

Adaugati comentariu