BMW iX3: SUV-ul electric pornește de la 67.592 euro în România

BMW România a anunțat prețurile pentru noul model electric din gama constructorului bavarez: BMW iX3.

Noul model electric BMW iX3 va fi disponibil pentru precomenzi la un preț de pornire de 67.592 euro cu TVA. Precomenzile încep cu luna septembrie, iar primele livrări pentru România vor avea loc în primul trimestru al anului viitor.

Preţul de început al BMW iX3 este de 56.800 euro fără TVA, 67.592 euro cu TVA, fără a lua în calcul eventualele programe Rabla şi Rabla Plus. Noul model vine cu două nivele de echipare: Inspiring, oferit standard, şi Impressive, ca nivel superior, disponibil contra cost.

Noul BMW iX3 dispune standard, în pachetul Inspiring, de un nivel bogat de echipamente – de la jante pe 19 inch, trapă panoramică şi vopsea metalizată, până la sistemul de navigaţie BMW Live Cockpit Professional. Tot standard sunt disponibile şi sisteme de asistenţă şi conectivitate precum sistemul de condus semiautonom BMW Driving Assistent Professional, sistemul de asistenţă la parcare, pachetul de servicii BMW Connected Drive Plus (inclusiv cu funcţia remote), Drive Recorder şi faruri LED cu funcţii extinse. În echiparea standard este inclus şi sistemul de suspensii adaptive. La interior sunt oferite standard scaunele cu reglaj electric şi memorie, bord acoperit cu sensatec, butoane galvanizate şi pachetul de depozitare.

BMW iX3 folosește un motor electric de 286 CP și o baterie de74 kWh (capacitate netă) ce oferă o autonomie de până la 460 CP măsurată în ciclu WLTP.

Noul iX3 poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 6.8 secunde.

Via BMW România

Adaugati comentariu