BMW livrează noile modele echipei de fotbal AC Milan

BMW este unul dintre partenerii echipei de fotbal AC Milan, iar jucătorii și-au ales modelele preferate. 

O zi specială a fost sărbătorită de BMW Italia şi AC Milan la Milanello. Filiala italiană a casei bavareze a livrat primei echipe automobilele pentru sezonul 2022/2023, în prezenţa lui Paolo Scaroni (preşedinte AC Milan), Paolo Maldini (director tehnic), Stefano Pioli (antrenor). Preşedintele Massimiliano Di Silvestre a condus echipa BMW Italia în timpul întâlnirilor şi momentelor oficiale.

BMW X6 este modelul preferat de jucătorii de la echipa de fotbal AC Milan

O flotă de 25 de automobile (9 BMW X5, 15 BMW X6 şi un BMW iX) a fost aliniată pe margine cu plăcuţa personalizată pentru fiecare jucător, iar echipa completă AC Milan a participat la eveniment, împreună cu toată conducerea rossonerilor.

Massimiliano Di Silvestre, preşedintele şi director executiv al BMW Italia, a predat simbolic cheile automobilelor într-o ceremonie în care căpitanul AC Milan, Davide Calabria, a fost protagonist alături de Olivier Giroud şi Simon Kjaer.

Principala vedetă a zilei a fost noul BMW XM, care, după ce a sărbătorit premiera mondială la 28 septembrie, a avut prima apariţie oficială în centrul sportiv AC Milan şi a fost prezentat echipei şi managerilor într-o avanpremieră absolută.

Parteneriatul dintre BMW Italia şi AC Milan a fost semnat în martie 2021 şi a făcut ca importatorul italian al producătorului german de maşini premium să devenă partenerul auto şi partenerul premium al rossonerilor.

Audi pentru FC Bayern Munchen

Via BMW

Adaugati comentariu