BMW M3 Touring este confirmat oficial: prima schiță digitală

BMW a confirmat oficial că viitoarea generație a modelului performant M3 va fi disponibilă și în variantă break numită M3 Touring.

BMW a publicat o primă schiță de design cu partea din spate a viitorului model M3 touring. Pentru prima dată în istoria diviziei de performanță M GmbH, va exista un M3 break.

Constructorul bavarez pregătește noua generație a modelelor M3 și M4. Lansarea va avea loc în luna septembrie, iar anul viitor va fi lansată și o nouă generație pentru modelul M4 Cabriolet.

Însă, BMW mai are o surpriză pentru fanii modelului M3. Pentru prima dată va dezvolta și o versiune break numită M3 Touring. Cel mai probabil, acesta va fi lansat în 2022. Versiunea break va intra în dezvoltare în perioada următoare, urmând să înceapă testele pe drumurile publice.

Acesta va putea fi văzut rulând în apropierea centrului de dezvoltare de la Garching, lângă München. Vor urma teste de circuit pe Nürburgring Nordschleife.

Noul BMW M3 va folosi un motor pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri în linie ce va dezvolta 480 CP. Va exista și o versiune M3 Competition cu 510 CP disponibili. Trasmisia va fi asigurată de o cutie de viteze automată M Steptronic cu opt trepte.

Via BMW

Adaugati comentariu