BMW M4: prima imagine neoficială

Un utilizator al platformei Reddit a publicat o primă imagine cu noul BMW M4 G22. Controversată grilă ce și-a făcut debutul pe noul BMW Seria 4 pare și mai proeminentă pe viitorul M4.

O primă imagine cu viitorul BMW M4 a ajuns pe internet. Modelul a fost fotografiat fără camuflaj în ceea ce pare o uzină BMW și a stârnit deja controverse în mediul online.

Noua grilă a radiatorului ce a debutat pe noul BMW Seria 4 pare și mai proeminentă pe viitorul model performant. În cazul modelul M4, grila pare să aibă accente negru mat. Se observă și spoilerul specific modeleleor M cu prize de aer mai proeminente.

Viitorul model M3 va folosi motorul de 3.0 litri biturbo cu șase cilindri în linie ce va furniza peste 500 CP. Este același motor ce este deja folosit pe modele ca noul BMW X3 M. Motorul poartă codul intern S58.

Nu sunt cunoscute încă detaliile legate de ce transmisie va folosi noul model performant. Surse apropiate companiei spun că viitorul M4 va folosi o cutie automată cu opt trepte și tracțiune integrală. Este însă posibil să vedem și un model cu propulsie spate și cutie de viteze manuală.

via Autocar

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top