BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre – 30 de ani de performanță în aer liber

BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre (9)

BMW aniversează trei decenii de peformanță pentru mașinile decapotabile cu un model special. BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre primește ADN-ul mașinilor de curse ale companiei și exclusivitatea tipică brand-ului, fiind produs într-o ediție limitată de numai 300 de unități.

Mașina va beneficia de aportul pachetului M Competition și al celor 450 de cai putere. Va fi însoțită de o coloană sonoră pe măsură, oferită de evacuarea M Sport, de suspensie M cu mod SPORT, de o configurație extrem de sportive a sistemului de control al stabilității DSC și de un diferențial Active M.

BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre (11)

Mașina va fi disponibilă în două culori: Macao Blue metallic, cu aluzie la nuanța primei mașini decapotabile de curse a companiei de acum 30 de ani, și Mandarin II uni, o aluzie la celebra DAkaar Yellow, disponibilă pentru cea de-a doua generație BMW M3 Cabrio.

La interior, paleta de culori confirmă firea sportivă a modelului cabrio. Cei care aleg exteriorul în Macao Blue metallic, primesc două combinații de câte două culori, Black/Fjord Blue și Black/Silverstone, cusături contrastante și covorașe M. Cei care preferă Mandarin II uni, vor avea la inteiror versiunea Carbon Fiber. Logo-ul “30 Jahre Edition” va fi inscripționat pe praguri și pe tetiere, iar în bord, în fața pasagerului, altă inscripție “1/300” anunță că este vorba despre o ediție limitată.

BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre (8)

Sub capota lui BMW M4 Cabrio 30 Jahre se află o unitate de 3.0 litri TwinPower cu șase cilindri, care dezvoltă 450 de cai putere.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top