BMW M4 Competition Cabriolet xDrive: tracțiune integrală pentru modelul decapotabil

BMW completează gama performantului model M4 cu o versiune decapotabilă numită M4 Competition Cabriolet M xDrive.

După lansarea modelului M3/M4 în toamna anului trecut, BMW completează oferta cu o variantă decapotabilă a modelului M4. În premieră, versiunea fără plafon primește și sistemul de tracțiune integrală.

BMW M4 Competition Cabriolet

Pe numele lui complet BMW M4 Competition Cabriolet cu M xDrive, noul model performant folosește motorul twin-turbo de 3.0 litri cu șase cilindri ce dezvoltă 510 CP și 650 Nm. Sistemul de tracțiune integrală M xDrive a fost preluat de modelul M5 și transmite puterea către puntea spate, cea din față intervenind doar când este nevoie.

Sistemul de tracțiune integrală are trei moduri de funcționare: 4WD, 4WD Sport și 2WD. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată M Steptronic cu opt trepte. Astfel echipat, noul M4 Competition Cabriolet poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3.7 secunde, iar viteza maximă poate fi dusă la 280 km/oră prin pachetul opțional M Driver.

Modelul mai primește suspensia adaptivă M și sistem de frânare M Compound. Opțional, se pot monta frâne M Carbon cu discuri de 400 mm pentru puntea față și 380 mm pe puntea spate.

Plafonul retractabil folosit de modelul M4 Cabriolet este din material textil și are nevoie de 18 secunde pentru a fi acționat. Portbagajul are un volum de 385 litri, iar cu plafonul deschis, volumul portbagajului scade la 300 litri.

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top