BMW M850i xDrive Coupé First Edition – Cum arată ediția exclusivistă?

BMW M850i xDrive Coupé First Edition (5)

Doar 400 de norocoși vor pune mâna pe mașina aceasta. Este BMW M850i xDrive Coupe First Edition. O culoare specială, jante cu design interesant și elemente speciale la interior marchează ediția specială a super-coupe-ului bavarez.

BMW M850i xDrive poartă culoarea exterioară BMW Individual Frozen Barcelona Blue metalizat, dar și pachetul BMW Individual High Gloss Shadow Line. Aleargă pe jante de 20 de inci, finisate în Jet Black. Acoperișul M Carbon și pachetul exterior M Carbon completează look-ul exclusivist al mașinii.

Test drive BMW M850i Coupe – Pact cu diavolul

La interior, First Edition primește în plus față de Seria 8 lansată în vara anului trecut, tapițeria BMW Individual cu piele Merino în combinația de culori Ivory White-Night Blue, un volan M îmbrăcat în piele, plafon îmbrăcat în Alcantara în nuanța Night Blue, pachet Crafted Clarity cu butonul de volum, controller-ul iDrive și selectorul de viteze din cristal și un sistem de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround. Fiecare mașină poartă inscripția First Edition 1/400.

Noul BMW Seria 8 – Prețuri în România

Ediția specială este pusă în mișcare de un motor V8 BMW TwinPower Turbo pe benzină, care dezvoltă 530 de cai putere, vine cu transmisie automată Steptronic sport cu opt rapoarte și tracțiune integrală xDrive.

BMW M850i xDrive Coupe First Edition va fi fabricat la uzina BMW din Dingolfing în perioada aprilie-iunie 2019. Mașina este disponibilă și în România. La prețul de bază se adaugă suma de 17.835 Euro, TVA inclus.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top