BMW Moto-Hub, cel mai nou dealer moto BMW, și-a deschis porțile

BMW Moto-Hub autoexpert.ro

Aici e mai mult decât un delership moto. E BMW Moto-Hub. E o clădire cu patină și aspect industrial. Un magazin de accesorii. Un loc unde servești o cafea și planifici tururi naționale și internaționale. Un mod de viață. Foto: BMW

Locul ăsta trezește emoții și dacă-l privești din stradă. E o hală veche, cu istorie lungă în spate, pe care BMW Moto-Hub a recondiționat-o de așa natură încât să nu-și piardă farmecul. De exemplu, ușile halei au fost recondiționate tocmai la Sighișoara. Tavanul curbat, deși pare a avea 100 de ani, a fost curățat și vopsit cu un lac special. Deci nu te teme – deși pare, n-o să-ți scuture în cap tencuială.

Cum ajungi la Moto-Hub:
➡ https://goo.gl/maps/SR5KEqNXGm4w49wx7 💡

În fapt, e un lounge de 450 mp. Pe lângă zona de relaxare, include și o sală de cursuri și de întâlniri. În continuarea lui, se întinde, pe 250 mp, un service cu 4 rampe complet echipate. E un proiect care a costat aproape o jumătate de milion de euro.

„După aproape doi ani de experienţă ca service BMW Motorrad, am învăţat mult şi am înţeles că trebuie să devenim si mai buni pe partea de calitate a serviciilor pe care le oferim.

Transformarea într-un centru complet integrat BMW Motorrad nu înseamnă doar o extindere a gamei de servicii, dar şi un efort permanent de a creşte calitatea serviciilor noastre, aceasta urmând să definească noua direcție MOTO-HUB.

Nu am investit doar într-un showroom nou, ci şi în cele mai noi echipamente de service. Amintim aici de un stand special BMW pentru reparații motociclete BMW și echipament dedicat pentru diagnoză”, explică Daniel Pintilie, General Manager MOTO-HUB BMW Motorrad.

BMW Moto-Hub autoexpert.ro

Ce-o să găsești la BMW Moto-Hub?

•      Primul și singurul magazin online pentru echipamente și accesorii moto, din toată rețeaua de dealeri BMW Motorrad, din România.

•      Rent a Ride – acces online la o platformă internațională BMW Motorrad unde clienţii din întreaga lume îşi pot organiza singuri turul, închiriind motociclete direct de la MOTO-HUB, în condiții de maximă siguranţă şi la standardele internaţionale BMW.

•      BMW Motorrad Easy Ride –  facem posibilă achiziția motocicletelor în rate și leasing, în cele mai avantajoase condiții, atât pentru persoane fizice cât și juridice, la standarde similare cu cele ale pieţei de automobile.

•      Acces la preţuri preferenţiale pentru cele mai bune cursuri de siguranță rutieră și de dezvoltare a abilităților de pilotaj în off-road, pe șosea ori pe circuit, prin rețeaua proprie de colaboratori și instructori autorizați BMW Motorrad.

BMW Moto-Hub autoexpert.ro

➡ Primele schițe cu BMW iX1 💡

•      Workshopuri speciale pentru sporirea abilităților de pilotaj chiar în centrele dedicate Enduropark Andalusia și Enduro Park Hechlingen

•      Tururi interne si internaționale – singurul dealer BMW Motorrad din România care oferă servicii complete (planificare, organizare și ghid) și are în portofoliu o ofertă de tururi diversificată şi unică prin abordare. Astfel, avem trei evenimente în pregătire: un tur în Maroc, unul in Grecia și altul, mai spectaculos, în Columbia.

•      Dealer Klim & Wunderlich – echipamente tehnice premium și accesorii, direct de la producători consacrați pe plan mondial, cum sunt KLIM și Wunderlich, toate la preţuri competitive.

 

Adaugati comentariu