BMW #NightDrive cu noul Seria 2 Gran Coupe

Chiar înainte de instituirea Stării de Urgență în România, BMW pregătea un eveniment special de lansare pentru noul model Seria Gran Coupe. 

Numit BMW #NightDrive, evenimentul atipic urma să se desfășoare noaptea și avea ca scop explorarea Bucureștiului la volanul noilor modele BMW Seria 2 Gran Coupe și BMW Seria 1.

Evenimentul a fost anulat diin cauza noilor reglementări, dar chiar înainte echipa BMW a reușit să producă imagini spectaculoase și filmul de mai jos.

Pentru imagini au fost responsabili fotografii Dragoș Savu și colegul nostru, Adrian Cobzașu, în timp ce producția video aprține echipei neat.graphics.

Evenimentul ar fi trebuit să conțină un tur bucureștean pe timp de noapte ce includea o vizită în garajul unui pasionat al mărcii bavareze, un mic circuit de îndemânare organizat pe acoperișul parcării unui mall, ședințe foto în cele mai spectaculoase locuri din București: Podul Basarab, Calea Victoriei, Piața Constituției sau clădirea care adăpostea cândva singura fabrică de trăsuri și caroserii din București.

Citește și: Test BMW 220d Gran Coupe – Veriga lipsa

Adaugati comentariu