BMW România prelungește automat programele de garanție până pe 31 mai

BMW România a anunțat că prelungește automat programele de garanție pentru clienții săi până la finalul lunii mai.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților pe fondul situației excepționale create de pandemia de coronavirus, BMW România a anunțat că va prelungi automat programele de garanție care expirau după data de 16 martie.BMW România

Aceste programe se prelungesc automat până la data de 31 mai. Aici intră toate programele de garanție și service, inclusiv Basic Service Inclusive, Service Inclusive sau Repair Inclusive. Extinderea programelor de garanție se va aplica doar perioadei de timp, limita numărului de kilometri rămânând neschimbată.

BMW oferă și un program de preluare și predare a mașinii de la client fără contact, precum și deviz de service digital însoțit de explicații video, serviciu ce a fost lansat încă din februarie 2019. Clientul primeşte informaţia sub forma unui link care deschide un formular web într-un format responsive, adaptat pentru a putea fi citit atât pe calculator, cât şi pe telefonul mobil.

Preluarea și predarea mașinii se face cu ajutorul unei platforme auto de transport.

Serviciul este completat de un program de curăţare a automobilului şi de lucru protejat ce include dezinfectarea directă a unor zone din automobil, folosirea mănuşilor şi a unei huse de protecţie pentru scaune şi volan, într-un efort de a minimiza riscurile unor contaminări.

BMW Seria 8 Gran Coupe în haine de gală

Adaugati comentariu