BMW România sprijină adopția responsabilă a animalelor

Adoptia responsabila a animalelor cu BMW AutoExpert.ro

Adăposturile de animale sunt aproape pline. Rata abandonului se ridică la cote alarmante. Din aceste motive, BMW România a decis să se implice în adopția responsabilă a animalelor.

BMW România se implică într-un proiect de suflet. Trei modele ale Grupului au stat la baza a trei povești, fiecare implicând câte un cățel pentru adopție. Prima – o familie alături de câinele de talie mare, în iX1. A doua – un cuplu alături de cățel în M3 Touring. Ultima – un burlac împreună cu cățelul său în Mini Cabriolet.

Pentru a adopta unul dintre câini, poți suna la 0751.235.009. Totodată, poți accesa acest link. În momentul în care redactez acest articol, 341 de căței te așteaptă să-ți alegi preferatul. Firește, adopția este gratuită.

Adopția responsabilă a animalelor – fără riscuri

Toți cățeii sunt vaccinați, deparazitați, sterilizați (dacă sunt adulți), microcipați și înregistrați în Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân (RECS). Situația este disperată la adăposturile din Buftea și Brănești, unde capacitatea maximă trece puțin peste 400 locuri. Este și tristă, aproximativ 30% dintre câini fiind aduși chiar de proprietari, deci, practic, abandonați de familii. Statisticile spun că doar o zecime din câinii găsiți pe străzi ajung să fie adoptați.

“Din cauza situației actuale, cu adăposturi aglomerate și o rată mare a abandonului, mulți căței ajung să fie eutanasiați. Orice câine adoptat este un câine salvat. Trebuie să înțelegem că orice câine, indiferent că e de rasă sau nu, iubește dacă primește îngrijire și dragoste. Încercăm să promovăm tema adopției animalelor, ne bucurăm că putem fi parte din acest proiect”, a declarat Alex Şeremet, Corporate Communication Manager BMW Group România.

Citește pe autoexpert.ro50% din șoferi conduc mai prudent când au câinele în mașină 💡

Cei trei căței din proiectul BMW România se numesc Joy, Leia și Kofi. Fiecare dintre ei are o poveste, la fel ca orice câine aflat în adăposturi. De exemplu, Joy este un metis de labrador, are 2 ani și a fost salvat de pe stradă. Leia are 6 luni și s-a născut pe stradă. Fratele ei, Kofi, are 3 ani și a fost găsit cu blana încâlcită și subnutrit. Toți sunt prietenoși și se înțeleg bine cu alte animale.

Toți trei s-au întors la adăpost după ședințele foto-video. E atât de simplu să le pui la dispoziție un cămin!

 

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top