BMW scoate din producție motorul diesel 3.0 cu șase cilindri și patru turbine

BMW a anunțat oprirea producției pentru motorul diesel 3.0 cu șase cilindri și patru turbine. Pentru a marca momentul, BMW propune ediții speciale pentru modelele X5 M50d și X7 M50d.

Ultimele modele ce vor folosi motorul 3.0 diesel de 400 CP și 760 Nm se numesc X5 M50d Final Edition și X7 M50d Final Edition. Motorul va ieși din producție în luna septembrie.

Puternicul propulsor diesel a fost introdus în gama BMW în 2016 pe modelul Seria 7. Apoi unitatea 3.0 diesel cu șase cilindri și patru turbine a fost oferită și pe modele SUV. Disponibil sub indicativul M50d, motorul a fost disponibile pe modelele X5, X6 și X7, bucurându-se de o mare popularitate pe piața din România.

Pentru a marca finalul de drum pentru acest propulsor, BMW propune o ediție specială pentru modelele X5 M50d și X7 M50d numită Final Edition. Aceasta va fi disponibilă și pe piața din România.

Modelele X5 și X7 M50d Final Edition vor beneficia de un pachet extins de dotări și praguri inscripționate cu logo-ul Final Edition. Lista de echipări include: faruri BMW Laserlight, sistem de asistenţă Professional cu funcţii de condus semiautonom, direcţie integrală, acces confort, cheie cu display, geamuri laterale cu sticlă cu izolare acustică, scaune confort, inserţii „Crafterd Clarity” la interior, Head-Up Display, sistem de asistenţă la parcare, sistem de sunet Harman Kardon, control prin gesturi și funcţie de încărcare wireless pentru telefon.

Via BMW

Adaugati comentariu