BMW X1, surprins în teste cu un sistem de propulsie surpriză

Viitorul BMW X1 (4)

BMW X1 a fost surprins în teste cu un sistem de propulsie nou. Mașina, aflată pe piață încă din 2014, se pregătește de un facelift care îi va aduce în gamă și o versiune hibridă.

Cel mai mic dintre membrii familiei X de la BMW, X1, își va face apariția în 2019. Mașina a fost surprinsă deja în teste de fotografii spion, purtând un strat de camuflaj, care nu lasă mai nimic la vedere, acoperind exact părțile de caroserie care vor fi remodelate, cum ar fi partea frontală, capota și spatele.

Viitorul BMW X1 (5)

Farurile vor primi și ele o semnătură luminoasă nouă, hexagonală. Și blocurile optice spate propun un design nou, iar micul SAV va veni cu o bară spate nouă.

Cert este însă, că viitorul BMW X1 va primi o infuzie de tehnologie, care îl va alinia celorlalte modele noi sau actualizate din gama X. Un ecran mai mare pentru redarea sistemului multimedia și un schimbător cu formă diferită, asemănător cu ceea ce apare acum la noul BMW X2, se vor regăsi la bord de anul viitor.

Viitorul BMW X1 (1)

Prototipul surprins în teste este o versiune plug-in hybrid, cu un sistem de propulsive derivat, cel mai probabil, din ceea ce se regăsește în gama MINI, la MINI Countryman Cooper S E ALL4.

Sunt șanse să vedem mașina în martie 2019, la Salonul Auto de la Geneva. BMW nu se grăbește, pentru că este unul dintre marii absenți ai Salonului Auto de la Detroit, programat în ianuarie.

Adaugati comentariu