BMW X2 M35i – informații complete și galerie foto oficială

BMW X2 M35i_19

BMW X2 M35i – informații complete și galerie foto oficială. BMW X2 M35i este noul vârf de gamă din familia X2, iar BMW trece în contul său un design incitant și o manevrabilitate impresionantă, drept rețeta perfectă pentru un automobil de top, care să magnetizeze segmentul tânăr de clienți.

Cu designul său extrovertit, BMW X2 M35i redefinește segmentul SUV-urilor coupe ultra-performante. Spre deosebire de BMW X2 în versiune standard, prezentat în urmă cu un an, versiunea M35i primește grila masivă cu margini în Cerium Grey, care anunță din start că avem de-a face cu un model special. La polul opus, X2 M35i primește elemente aerodinamice M și două țevi de evacuare cu design special și cu un diametru de 100 mm, în aceeași nuanță, Ceranium Grey. Acestea produc o coloană sonoră specială.

BMW X2 M35i_18

Menage a trois – proiect special AutoExpert cu noul BMW X2

Pachetul X2 M Sport îi asigură o imagine și mai atletică și include faururi cu tehnologie full LED și prize de aer laterale noi. Oglinzile exterioare au primit carcase noi, în aceeași nuanță. Jante biton de 19 inci M Sport completează impresionant imaginea lui X2 M35i.

Sub capota noului BMW X2 M35i se regăsește un motor TwinPower de 2.0 litri cu 4 cilindri, care dezvoltă 306 cai putere și un cuplu de 450 Nm. Unitatea beneficiază de un sistem noi de răcire și de setări noi, tipice unui automobile M Performance. Este primul motor M Performance cu 4 cilindri.

BMW X2 M35i_13

Atac la Mercedes – BMW X2 apare într-o nouă reclamă

Mașina este echipată standard cu sistemul inteligent de tracțiune integrală xDrive, care transmite puterea către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate Steptronic cu 8 rapoarte. Funcția Launch Control este disponibilă la X2 M35i. Astfel, SUV-ul coupe accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde.

Personalitatea dinamică a automobilului este confirmată de prezența suspensiei M Performance. O suspensie adaptivă cu două moduri diferite, dar și arcurile și amortizoarele cu setări mai rigide acum, oferă mixul perfect între comportamentul sportiv și confortul la rulare. X2 M35i este echipat și cu un diferențial M Sport pe puntea din față, care reduce eventualele pierderi de tracțiune în cazul roților din față. În plus, sistemul de frânare a fost modernizat, primind etriere Dark Blue metallic și discuri de 18 inci în față și 17 în spate, pentru a reduce distanța de frânare.

BMW X2 M35i_09

Drive test BMW X2

Și direcția ultra-performantului X2 a fost adaptată pentru a fi în ton cu noua personalitate pentru a fi mai precisă.

La interior, șoferul de X2 M35i va lua loc în scaune sport Exclusive M cu tetiere integrate, oferite în premieră la X2. Acestea pot fi îmbrăcate în trei tipuri diferite de tapițerie: FabricTrigon/Alcantara negre cu accente albastre, piele Dakota Magma red preforat[ cu accente negre și piele Dakota neagră perforată. Sunt disponibile și centuri de siguranță asortate pentru fiecare dintre cele trei opțiuni. Un Pachet M Sport aduce la bord un volan îmbrăcat în piele cu padele pentru schimbarea treptelor de viteză.

BMW X2 M35i_24

Opțional, viitorul șofer de BMW X2 M35i poate comanda un Head-Up Display color și cea mai recentă generație a sistemului BMW ConnectedDrive. Tehnologii bazate pe camere și senzori simplifică viața la bord și oferă siguranță de top.

Pentru piețele europene, producția lui X2 M35i demarează în martie 2019.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top