BMW X5, și mai puternic. Apare un motor nou în gamă!

BMW X5 și X7 M50i (3)

Apare un nou motor în gama BMW X5. Este vorba despre un V8 cu tehnologie TwinPower Turbo, care va pune în mișcare versiunea X5 M50i. Același motor va fi disponibil și sub capota noului BMW X7.

Motorul de 4,4 litri cu 8 cilindri pune la dispoziția șoferului de BMW X5 sau BMW X7 530 de cai putere și 750 Nm și este cuplat la sistemul de tracțiune integrală xDrive. X5 poate sprinta astfel de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde, în timp ce X7 are nevoie de 4,7 secunde.

BMW X5 și X7 M50i (1)

Motorul vine însoțit de o echipare standard generoasă, care include și evacuarea sport M, o transmisie sport Steptronic cu opt trepte, padele pentru schimbarea treptelor pe coloanal de direcție și diferențial blocabil pe puntea spate.

Modelele aleargă pe jante de 21 de inci, îmbrăcate în anvelope mixte. Opțional, se pot comanda jante mai mari, de 22 de inci.

Test drive BMW X5 M50d – Tigrul de cristal

X5 M50i este configurat cu suspensie M adaptivă, în timp ce X7 M50i primește suspensie pneumatică adaptive pe ambele punți, disponibilă opțional și pentru X5. Garda la sol este redusă automat pe modul Sport, la viteze de peste 138 km/h.

Înălțimea caroseriei poate deveni cu 40 mm mai mare peste setarea standard, atunci când SUV-ul se deplasează în offroad. Direcția activă integrală poate fi comandată opțional.

BMW X5 și X7 M50i (2)

Cele două vârfuri de gamă sunt ușor de identificat, pentru că au prize mari de aer, pentru a răci motorul V8, praguri laterale cu design unic și elemente de design în nuanța Cerium Grey.

Cabina celor două primește un volan M îmbrăcat în piele, maneta selectorului de viteze cu logo M, tapițerie cu piele Vernasca și cusături contrastante și suprafețe perforate, benzi în Aluminium Tetragon în cazul lui X5 M50i sau din lemn prețios Fineline Black cu efect metalizat foarte lucios.

Noul BMW X7 – Informații și fotografii oficiale

Pragurile proiectează logo-ul M50i pe asfalt, iar plafonul este îmbrăcat în Anthracite la X5 M50i și în Alcantara Anthracite la X7 M50i. acesta din urmă primește și sistem de sonorizare Harman Kardon surround.

BMW X5 și X7 M50i (5)

Cele două vor vedea lumina zilei începând cu luna august a acestui an, la uzina Spartanburg din Statele Unite ale Americii și vor putea fi comandate din toamnă.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top