Noul BMW X7 – informații complete și galerie foto

Noul BMW X7 – informații complete și galerie foto

Cu șapte locuri și cu un instrumentar de bord complet digital noul BMW X7 este cel mai modern și mai îndrăzneț din familia X.

Noul BMW X7 – informații complete și galerie foto

BMW X7

Trebuie să spunem de la început că noul BMW X7 este promovat de producător drept un Sports Activity Vehicle (SAV) care atacă direct segmentul de lux. Cu dimensiuni impresionante ( 5,151 mm în lungime, 2,000 mm în lățime, 1,805 mm în înălțime și ampatament de 3,1500 mm) noul X7 primește și sarcina de a introduce o nouă abordare în designul bavarez.

Partea frontală proeminentă prezintă o interpretare nouă a elementelor BMW clasice. Grila verticală de mari dimensiuni atrage invariabil atenția și impune noul BMW X7 drept modelul fanion al gamei X. La cest lucru contribuie și jantelestandard de 20 inch (opțional 21 și 22 inch). Noul model este dotat standard cu faruri LED, în timp ce opțional poate fi comandat sistemul de iluminare BMW Laserlight.

Noul BMW X7 – informații complete și galerie foto

Ca să înțelegem cum stă noul X7 la capitolul spațiu vă spunem că oferă șapte scaune standard și un volum al portbagajului cuprins înte 326 și 2.120 de litri! Scaunele au reglaje electrice, se pot comanda opțional doar două pentru răndul doi și pasagerii de pe ultimul rând au la dispoziție cotiere, porturi USB și locuri speciale pentru băuturi. În echiparea standard este oferită o combinație care include piele Vernasca, acoperișul panoramic compus din trei secțiuni, climatizarea pe patru zone șisistemul interior de iluminare Dynamic Interior Light.

La interior descoperim două ecrane de 12.3 inch dedicate panoului de instrumente şi pentru Control Display care folosesc noul concept de afişare şi control BMW Operating System 7 implementat și pe X5. Cele mai noi sisteme de asistență dezvoltate de companie echipează noul X7: Active Cruise Control cu funcție Stop & Go, asistentul la menținerea direcției și a benzii de circulație, Lane Change Warning și Lane Departure Warning, Lane Change Assistant, Lane Keeping Assistant cu protecție la impact lateral și avertizarea în intersecție și Reversing Assistant inclus în Parking Assistant.

Ca și în cazul noului BMW X5 ultimul model intrat în familia X primește suspensia pneuamatică pe cele două punți cu ajutorul cărei garda la sol poate fi ajustată cu până la 80 de milimetri. Amorizoarele cu răspuns reglabil și direcţia integral activă sunt dotări standard și pentru BMW X7 M50d va putea fi comandat un pachet Off-Road care prin care șoferul poate alege unul dintre cele patru moduri de condus disponibile: nisip, pietre, macadam sau zăpadă.

Lista motorizărilor disponibile pentru noul BMW X7 începe propulsorul pe benzină cu şase cilindri dispuşi în linie care dezvoltă 340 CP și va fi disponibil pe versiunea X7 xDrive40i.  Un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie oferă 265 CP pentru X7 xDrive30d și 400 CP pe versiunea X7 M50d. Toate propulsoarele sunt oferite cu o cutie Steptronic cu opt rapoarte. În Statele Unite noul BMW X7 este disponibil și cu un motor V8  de 462 CP.

Noul BMW X7 va debuta comercial în martie 2019.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top