BMW X7 Dark Shadow: ediție limitată de 500 unități pentru SUV-ul bavarez

BMW a lansat o serie limitată pentru cel mai mare SUV din gama sa. Modelul X7 primește o versiune specială numită Dark Shadow.

BMW X7 Dark Shadow Edition este o serie limitată de 500 de exemplare ce va putea fi comandată din luna august, inclusiv în România.

Modelul special este scos în evidență de o serie de dotari din gama BMW Individual. Nuanța de vopsea pentru caroserie este o vopsea specială metalizată numită BMW Individual Frozen Arctic Grey.

Apoi, o serie de accente speciale din pachetul BMW Individual High Gloss Shadow Line ce adaugă jante de 22 inch și elemente Jet Black.

La interior, pasagerii se bucură de tapițeria BMW Individual din piele Merino în două tonuri de culoare, dar și tapițerie Alcantara pentru plafon.

Ediția Dark Shadow poate fi comandată cu orice motorizare din gama X7, iar modelul va fi produs la uzina BMW din Spartanburg, Statele Unite ale Americii.

Lansat în 2018, BMW X7 este cel mai mare SUV din gama constructorului german. Cu 5.15 metri lungime, X7 este mai bine adaptat pe piața americană, dar modelul poate fi comandat și în Europa. Modelul dispune de șapte locuri și poate fi configurat cu motoare diesel sau pe benzină cu șase cilindri. Modelul X7 M50i folosește motorul V8 de 4.4 litri.

Prețul pentru noul BMW iX3 în România

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top