BMW X7 e pe drum. Primele prototipuri au fost deja construite!

Este agitație mare la Spartanburg! La uzina BMW se pun la punct ultimele detalii ale modelelor X7 pre-serie, care anticipează SUV-ul programat să apară anul viitor.

SUV-ul de clasă mare, care are la bază Conceptul BMW X7 iPerformance, se află în ultimele etape ale dezvoltării, iar dacă totul merge conformm planului, versiunea de serie ar trebui să ajungă pe piață la sfârșitul lui 2018.

BMW X7 prototip (13)

“Acesta este un vehicul foarte special, iar angajații noștri abia așteaptă să-l vadă pe noul membru al familiei”, spune Knudt Flor, șeful uzinei BMW Group Spartanburg. “Dacă îl numărăm și pe X7, un total de cinci modele BMW X vor ieși pe porțile uzinei noastre, acestea fiind exportate în toată lumea.”

Modelele pre-serie vor fi utilizate pentru omologări și înregistrări, dar și pentru teste de anduranță în condiții extreme de vreme. Producția acestora reprezintă și un test pentru uzina din Spartanburg, pentru ca cei de acolo să poată optimiza viitoarea producție de serie.

BMW X7 prototip (22)

Mașinile vor ieși pe porțile uzinei îmbrăcate într-un strat gros de camuflaj, care va ascunde formele finale ale SUV-ului companiei. BMW a făcut publice însă, câteva imagini din care se pot vedea farurile, dar și spatele vehiculului aflat pe linia de asamblare și câteva detalii.

BMW X7 va ajunge pe piață pentru a rivaliza cu Range Rover și Mercedes-Benz GLS.

Adaugati comentariu