BMW X7 facelift: fotografii și informații oficiale

BMW a publicat imagini oficiale cu noul BMW X7 facelift. Cel mai mare SUV din gama constructorului german are acum o parte frontală complet redesenată cu blocuri optice duble și primește motorizări exclusiv mild-hybrid.

BMW X7 facelift aduce un look nou pentru partea frontală. Designerii companiei germane au redesenat complet partea din față, aceasta fiind caracterizată acum de blocurile optice duble. Noile faruri încadrează grila specifică de dimensiuni generoase ce poate fi comandată inclusiv cu sistem de iluminare Iconic Glow.

Spoilerul față a fost și el redesenat, iar în spate stopurile sunt acum unite de o bandă cromată. Clienții pot alege acum dintr-o gamă mai largă de culori pentru caroserie, iar jantele au dimensiuni între 20 și 23 inchi.

BMW X7 facelift

La capitolul motorizări, BMW X7 facelift mizează pe 3 propulsoare, toate folosind tehnologia mild-hybrid la 48V. Versiunea X7 xDrive40i este echipată cu motorul twin-turbo cu șase cilindri în linie de 3.0 litri ce oferă 380 CP și 540 Nm. X7 xDrive40i poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 5,8 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/oră.

Avem apoi versiunea diesel X7 xDrive40d ce folosește motorul turbodiesel de 3.0 litri ce oferă 352 CP și 700 Nm. Aceasta are nevoie de 6,1 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 km/oră și o viteză maximă de 243 km/oră.

Vârful de gamă este reprezentată de modelul X7 M60i xDrive. Sub capota variantei sportive avem propulsorul twin turbo V8 de 4.4 litri ce oferă 530 CP și un cuplul maxim de 750 Nm. Sprintul de la 0 la 100 km/oră se face în 4,7 secunde, iar viteza maximă este de 250 km/oră.

Pentru toate motorizările tracțiunea este integrală, iar transmisia este asigurată de cutia de viteze automată cu 8 trepte.

X7 a primit o serie de elemente noi și la interior. Avem acum display-ul curbat preluat de la modelul iX și noua generație BMW iDrive. Ecranul curbat folosește două display-uri: unul de 12.3 inchi amplasat în fața celui de la volan și un al doilea de 14.9 inchi amplasat central. Ca de obicei, X7 are trei rânduri de scaune și șapte locuri. Opționale, interiorul se poate configura cu șase locuri.

Noul model va ajunge în reprezentanțe în luna august, iar producția se face la uzina BMW din Spartanburg, SUA.

Via BMW

Adaugati comentariu