BMW Z4 2019 a început să renunțe la camuflaj! Se apropie momentul prezentării oficiale

BMW-Z4-6

La scut timp după prezentarea Conceptului Z4, avem fotografii spion cu modelul de serie, testând pe șoselele din jurul Munchen-ului. Și poartă din ce în ce mai puțin camuflaj, pentru că se apropie momentul lansării oficiale. Nu însă înainte de începutul lui 2019.

Se pot ghici acum forma barei față, grila care va ajunge pe modelele de serie, dar și silueta roadster-ului bavarez. Evident, urmează liniile conceptului, dar lasă în urmă design-ul ultra-agresiv al acestuia.

BMW-Z4-3

Noul BMW Z4 este construit pe o platformă nouă, care suportă și propulsie electrică, dar și tracțiunea integrală. Este o platformă realizată în colaborare cu Toyota, care lucrează în paralel la mult-așteptata Supra. La această oră, se pare că Z4 va fi disponibil doar cu tracțiune spate, în timp ce constructorul nipon va jongla cu aplicațiile electrificării și ale tracțiunii integrale. Cele două mașini chiar au fost surprinse testând împreună.

BMW-Z4 și Toyota Supra

Bavarezii plănuiesc în schimb o versiune M, ca parte a unui plan măreț, ce include lansarea a 26 de modele noi până în 2021.

Versiunile entry-level vor fi propulsate de un motor turbo de 2.0 litri cu 4 cilindri, cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte, capabil să dezvolte 194 CP și 320 Nm. O versiune mai puternică a aceleiași unități își va face apariția sub capota lui sDrive 30i. BMW va include în gamă și motorul B58 cu șase cilindri pentru M40i.

BMW-Z4-10

Producția lui BMW Z4 2019 ar trebui să înceapă în noiembrie, iar momentul lansării va fi stabilit pentru începutul lui 2019.

 

Sursă foto: Carscoops.

Adaugati comentariu