Bollinger a prezentat B2 Chassis Cab un model 100% electric de camionetă comercială

Bollinger a prezentat B2 Chassis Cab un model 100% electric de camionetă comercială ce poate fi adaptat la diverse specificații. B2 Chassis Cab este un model cu șasiu și platformă pe care se pot adapta diverse structuri. Va fi la vânzare din a doua parte a anului 2021.

Foto: Bollinger

Bollinger Motors este un startup cu sediul în Michigan – SUA, și care s-a afirmat până acum pe zona vehiculelor electrice cu SUV-ul B1 și pick-ul B2, beneficiare al unui design relativ clasic, aproape utilitar. Ceea ce spune totul despre intenția constructorului: o formă supusă funcției, și nu o funcție supusă formei.

Bollinger
SUV-ul Bollinger B1 – disponibil în SUA pentru 125.000 USD

Bollinger a prezentat B2 Chassis Cab un model 100% electric de camionetă comercială

Pe baza aceluiași concept, de anul viitor, Bollinger își va extinde gama cu B2 Chassis Cab, o platformă de camionetă care poate fi adaptată pentru o gamă largă de funcționalități.

Construit pe șasiu, acesta este de tipul cabină+platformă și completează golul dintre pick-urile heavy-duty și camionete.

Bollinger
Bollinger B3 Chassis Cab – vehicul utilitar 100% electric cu platformă ce poate fi adaptată diverselor funcționalități

B2 Chassis Cab va fi realizat pe aceeași bază tehnică, e-chassis, pe care au fost construite SUV-ul B1 și pick-up-ul B2.

Va fi disponibil cu două sau patru uși și mai multe lungimi ale ampatamentului. Acesta va permite instalarea unui pachet de baterii de 120kWh.

Similar cu restul modelelor Bollinger, și B2 Chassis Cab va vi oferit cu tracțiune integrală, și va putea transporta până la 4,5 tone.

Acesta va avea și un pasaj între cabină și platformă, unic până acum în segment, pentru transportul obiectelor lungi.

Bollinger B2 Chassis Cab din 2021

CEO-ul Robert Bollinger afirmă că vehiculul va fi ideal pentru municipalități, servicii de urgență, aeroporturi, construcții, peisagistică, servicii electrice, instalații, servicii de securitate etc.

Bollinger
Bollinger B2 Pick-up

Camioneta va beneficia de suspensii independente față și spate și auto reglabile pe înălțime în funcție de sarcină. Bollinger afirmă și că B2 Chassis Cab va fi disponibil pentru carosieri în a doua parte a anului 2021.

Citește și:

Aston Martin – planurile pe următorii 100 de ani

Adaugati comentariu