Brandul premium Genesis vine în Europa în vara anului 2021

Genesis, brand-ul premium deținut de Hyundai, își va face debutul în Europa în această vară pe piețele din Germania, Marea Britanie și Elveția.

După modelul mărcilor asiatice care dețin un brand premium, Toyota-Lexus, Nissan-Infiniti sau Honda-Acura, coreeni de la Hyundai comercializează de ceva vreme automobile sub marca Genesis. Până acum, Genesis era rezervat clienților din Statele Unite și Coreea de Sud, dar din această vară automobilele Genesis vor fi comercializate și în Europa. Marca Genesis mai este comercializată în Canada, Rusia, Orientul Mijlociu și Australia.

O nouă marcă în Europa: Genesis

Primele modele aduse în Europa vor fi sedanul G80 și SUV-ul GV80, acesta urmând a fi vândute inițial doar în Germania, Marea Britanie și Elveția. Genesis își va deschide showroom-uri în Londra, Munchen și Zurich.

Ulterior, oferta europeană a mărcii Genesis va crește cu modelele G70 și GV70. Marca premium mai promite un model dedicat pieței europene care va fi lansat până la finalul anului, acesta putând fi o versiune shooting brake a modelului G70. De asemenea, o variantă electrică a modelului G80 va fi de asemenea disponibilă în viitorul apropiat. Genesis va oferi o garanție de cinci ani, dar și o experiență premium pentru procesul de achiziție.

Genesis a marcat cinci ani de existență în luna noiembrie 2020. După extinderea în Europa, planurile mărcii Genesis includ și China.

Via Genesis

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top