Bridgestone își modernizează gama de anvelope Blizzak

Bridgestone își modernizează gama de anvelope Blizzak

Bridgestone și-a modernizat gama de anvelope premium de iarnă Blizzak. Noile anvelope au un model unic al benzii de rulare și sunt fabricate cu compusul  Nano Pro-tech.

Testată în diferite condiții de iarnă anvelopa Bridgestone Blizzak LM005 oferă rezultate bune pe zăpadă și gheață, alături de aderență pe carosabil umed și frânare de top.

Testată de TÜV SÜD  anvelopa Blizzak LM005 a fost considerată printre cele mai bune două anvelope din cadrul industriei în ceea ce privește performanțele de frânare pe zăpadă, tracțiune pe zăpadă și frânare pe gheață.

Bridgestone își modernizează gama de anvelope Blizzak

La fel ca anvelopa de vară de la Bridgestone Turanza T005 , Blizzak LM005 a fost la rândul său premiată pentru cea mai bună performanță în gama ei în ceea ce privește aderența pe carosabil umed și frânare.

Devine astfel cea mai apreciată anvelopă de iarnă pentru frânare și stabilitate în viraje pe carosabil umed în testele TÜV SÜD și prima anvelopă de iarnă care obține eticheta A în UE în ceea ce privește aderența pe carosabil umed pentru întreaga linie.

În condiții de umezeală, cea mai obișnuită stare a carosabilului  performanța pe carosabil umed a Blizzak LM005 de la Bridgestone este o caracteristică esențială a anvelopei.

Anvelopa este fabricată din compusul Nano Pro-tec de la Bridgestone, cu conținut ridicat de dioxid de siliciu care îmbunătățește performanța în condiții de carosabil ud și zăpadă. Dioxidul de siliciu permite anvelopei să își păstreze flexibilitatea chiar și la temperaturi foarte mici, ceea ce asigură tracțiune maximă.

Adaugati comentariu