Noile anvelope Bridgestone DriveGuard – Bodyguard de cursă lungă

Bridgestone DriveGuard 4

Doamnă, ce faci când ai pană? Suni un prieten? Suni serviciul de asistență rutieră? Orice soluție nu implică punerea roții de rezervă de către femeia care conduce mașina, este viabilă. 86% dintre femei nu vor schimba niciodată o anvelopă. Pentru ele, există Bridgestone DriveGuard – anvelopa runflat care permite rularea pentru încă 80 de kilometri, cu o viteză de până la 80 km/h și după ce aceasta a fost avariată.

Beneficiind de o tehnologie care are la bază pereți laterali dublați și aripioare de răcire, pneurile pot fi montate pe orice vehicul de pasageri, indiferent de  producător sau model, cu o restricție de dimensiune de până la 18 inci. Bridgestone DriveGuard va fi disponibil în Europa în 19 mărimi de vară și 11 de iarnă, de la 185/65 R15 până la 245/40 R18. Cauciucurile DriveGuard nu sunt recomandate pentru auto-utilitare sau SUV-uri de clasă medie și mare.

Anvelopele Bridgestone DriveGuard echivalează – susține producătorul – cu siguranța și oferă aderență și pe teren dificil, dar și confort, deși sistemul TMPS (monitorizarea presiunii în pneuri, sistem obligatoriu începând cu 2014) anunță scăderea de presiune.

Bridgestone DriveGuard 2

Statisticile arată că nimeni nu este ocolit de ghinionul unui cauciuc perforat sau secționat. 60% dintre șoferi au suferit pene numai în ultimii patru ani, situații pentru remedierea cărora au fost necesare în medie 3 ore. Cu o anvelopă runflat ar fi ajuns la timp la întâlnire, ar fi plecat liniștiți acasă și ar fi rezolvat problema la un service de roți, a doua zi.

„Bridgestone DriveGuard îţi permite să-ţi continui drumul şi să eviţi inconvenienţele ce survin brusc şi situaţiile periculoase care pot apărea atunci când ai o pană de cauciuc. Ţinând cont de limitele de viteză şi distanţă indicate, şoferii pot alege singuri unde şi când să îşi înlocuiască cauciucul”, a declarat Tom Adams, Director Replacement Sales în cadrul Bridgestone Europa.

Pentru că nu i-am crezut pe cuvânt pe producători, am testat tehnologia în cadrul evenimentului organizat de Bridgestone la București. Am avut șansa să conducem mașini cu pană provocată intenționat! S-au bătut cuie […]

Adaugati comentariu