Broasca chinezească Ora Punk Cat vine în Europa

Broasca chinezească Ora Punk Cat autoexpert.ro

Ești nostalgic? Ți-ai dori un VW Beetle 1500? Atunci îl vei putea avea în curând, nou-nouț. Firește, nu în forma originală, ci electric și mai… asiatic. Broasca chinezească vine în Europa!

Brandul chinezesc Ora nu este vreun no-name în industrie. Aparține grupului Great Wall, drept urmare, privind seria Ora Cat, cu elemente inspirate (ca să nu spunem copiate) de la mărci celebre, ne întrebăm până unde poate merge impertinența.

➡ Good Cat și Lightning Cat, copii după 911 și Panamera 💡

Cu toate astea, nu poți să nu zâmbești când vezi mașini care amintesc de modele emblematice din istoria auto. Acum, după două replici ale modelelor Porsche, ceria Cat s-a îmbogățit cu broasca chinezească. Ora Punk Cat vine cu jante, bare de protecție, oglinzi și alte detalii cromate, ca un tribut adus secolului trecut. Farurile rotunde au căpătat formă de ochi de Pokemon obosit, iar pe hayon se naște un eleron aidoma unei polițe de baie. Cu toate astea, mașina arată stilat, mai ales că poate fi comandată cu ”îmbrăcăminte” în două nuanțe.

Broasca chinezească Ora Punk Cat autoexpert.ro

Broasca chinezească – date tehnice

Spre deosebire de original, broasca chinezească are 4 uși și un plafon care nu curge atât de abrupt spre spate, pentru a oferi acces mai bun și loc mai mult la cap. Are 4,4 m lungime și un ampatament de 2,75 m, deci este mai lung decât un hatch compact. Cântărește 1710 kg, în principal din cauza bateriei mari, de 59,1 kWh. Poate fi comandat și cu baterie mai mică, de 47,8 kWh. Versiunea mai scumpă ar putea avea o autonomie reală de 400 km. Motorul electric este dispus în față, dezvoltă 169 CP și permite atingerea unei viteze de 155 km/h.

Broasca chinezească Ora Punk Cat autoexpert.ro

➡ Cea mai ieftină mașină electrică din lume – Ora R1 💡

Nu știm cât din interiorul versiunii demo, prezentate la Salonul IAA 2021, va fi păstrat la varianta de producție, dar ne așteptăm ca schimbările să fie mici. Interiorul variantei de la salonul auto avea un stil retro, cu nuanțe primitoare și elemente circulare, combinat cu un display central uriaș.

Prețurile și detaliile tehnice complete vor fi anunțate în curând.

 

 

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top