Bugatti Centodieci – Cum arată mașina care costă 8 milioane de euro?

Bugatti Centodieci (13)

Bugatti Centodieci este mașina care costă 8 milioane de euro. Hypercar-ul constructorului francez este inspirat de legendarul EB110, produs în anii ’90. “Centodieci” înseamnă “110” în limba italiană.

Venit în anul în care Bugatti aniversează 110 ani de existență, noul Centodieci este propulsat de un motor W16 de 8.0 litri, care produce 1.600 de cai putere, cu 100 mai mult decât Chiron. Mașina este și cu 20 de kilograme mai ușoară. Centodieci poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2,4 secunde și ajunge la 200 km/h în 6,1 secunde. De 13,1 secunde are nevoie pentru a ajunge de pe loc la 300 km/h. Viteza maximă este de 380 km/h.

Bugatti Centodieci (15)

O grilă nouă, prize de aer redesenate, un logo mutat din grilă pe capotă sunt elemente care îi asigură hypercar-ului un look ultra agresiv. În partea din spate, natura dinamică a modelului este confirmată de un eleron de mari dimensiuni. Tot acolo, difuzorul de aer a fost modificat pentru un flux de aer mai bun.

Bugatti Spartacus – Cum poate arăta primul SUV din istoria brand-ului?

Doar 10 unități Centodieci se vor produce la Moselheim și toate au fost deja rezervate. Prețul de pornire al celei mai recente creații Bugatti este de 8 milioane de euro.

Bugatti Centodieci (1)

Bugatti Divo, care și-a făcut debutul anul trecut, a fost produs în 40 de unități, fiecare cu un preț de pornire de 5 milioane de euro. anul acesta, la Salonul Auto de la Geneva, constructorul francez a prezentat La Voitture Noire, aceasta fiind cea mai scumpă mașină din era modernă. Numele cumpărătorului nu a fost dezvăluit niciodată, dar >>>

Adaugati comentariu