Bugatti Spartacus – Cum poate arăta primul SUV din istoria brand-ului?

Bugatti Spartacus (1)

Fanii Bugatti spun că această mașină nu ar trebui construită niciodată. Bugatti Spartacus este parola cu care constructorul francez își poate face intrarea în segmentul SUV-urilor ultra-luxoase, acolo unde îl așteaptă deja Cullinan de la Rolls-Royce și Bentayga de la Bentley.

Un designer din industria auto, Sajdin Osmancevic, a desenat Bugatti Sparatacus și le-a atras atenția celor de la Bugatti: “Acest proiect are ca scop încurajarea designerilor și producătorilor să depășească limitele și să creeze mașini cu personalitate puternică și specială”, spune Osmancevic.

Bugatti Spartacus (4)

SUV-ul desenat de el combină caracterul modern cu tradița mărcii din Molsheim, Franța, și vine cu imaginea intimidantă a unui războinic. Cu forme solide, dar elegante, SUV-ul Bugatti păstrează grila masivă tipică modelelor brand-ului, flancată de faruri LED, cu prize uriașe de aer, toate fiind indicii referitoare la putere.

Top 5 cele mai scumpe SUV-uri din România

Mașina nu are mânere pe portiere, nu are montant central, iar geamul lateral pare dinr-o bucată. Nici oglinzi nu prezintă, rolul acestora fiind preluat de camere similare celor folosite de noul Audi E-Tron, pe care l-a testat și echipa AutoExpert vara aceasta.

Bugatti Spartacus (2)

Artistul digital bosniac nu furnizează informații referitoare la sistemul de propulsie pe care l-ar vedea punând în mișcare un Bugatti cu gardă mare la sol. Dacă creația sa i-a atras atenția CEO-ului companiei, Stefan Winkelmann, rămâne de văzut. Acesta a anunțat recent că următorul model al brand-ului va fi, cel mai probabil, unul electric. Această soluție ar fi aleasă în defavoarea unui sistem de propulsie hibrid.

Fanii în schimb sunt îngroziți. Pe forumurile dedicate, aceștia și-au arătat nemulțumirea, spunând că Bugatti nu ar trebui să construiască niciodată un SUV.

Adaugati comentariu