Bugatti Chiron a primit o ediție specială numită Chiron Noire

bugatti chiron noire-2

Bugatti a lansat o ediție specială a supercarului Chiron limitată la doar 20 de unități.

Seria limitată Chiron Noire va fi formată din două versiuni numite: Noire Sportive și Noire Elegance. Doar 20 de unități vor fi disponibile, prețul de pornire fiind de 3 milioane de euro.

La începutul acestui an, Bugatti a prezentat La Voiture Noire, un exemplar unic dezvelit în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acest unic exemplar a devenit cea mai scumpă mașină din lume, prețul anunțat fiind de 16.7 milioane euro.

Inspirați de La Voiture Noire, oficialii mărcii Bugatti au lansat o ediție limitată Noire pentru modelul Chiron. Bugatti Chiron Noire Elegance va avea caroserie din fibră de carbon, grilă frontală restilizată, jante cu design nou.

La interior, Chiron Noire Elegance are scaune din piele neagră, iar inscripția Noire este amplasată pe consola centrală, tetiere și praguri.

Pentru cei care preferă un look mai sportiv, Bugatti oferă și versiunea Chiron Noire Sportive. Elementele de caroserie vor fi vopsite în culoarea negru mat, iar elementele de interior păstrează aceeiași nuanță mată.

Bugatti va livra cele 20 de exemplare ale ediției speciale începând cu al doilea trimestru al anului viitor.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top