Bugatti-ul Chiron cu numărul 250 va vizita Geneva

Bugatti-ul Chiron cu numărul 250 va vizita Geneva

Al 250-lea exemplar de producție Bugatti Chiron va fi prezentat la începutul lunii următoare la Salonul de la Geneva. Acesta marchează fix jumătatea vieții generației actuale, modelul aniversar fiind un Chiron Sport „Edition Noire Sportive”.

Au trecut aproape patru ani de la prezentarea oficială în fața publicului de la Salonul Auto de la Geneva, ediția 2016, pentru Bugatti Chiron. Exemplarul cu numărul 250 – un Chiron Sport „Edition Noire Sportive” – va marca debutul celei de-a doua jumătăți a procesului de producție.

Bugatti-ul Chiron cu numărul 250 va vizita Geneva

Seria limitată Chiron Noire a fost prezentată la finalul anului trecut. Aceasta este limitată la doar 20 de exemplare și are două versiuni: Noire Sportive și Noire Elegance. Prețul de pornire este de minim trei milioane de euro. Din cele 250 de unități Chiron rămase mai sunt disponibile cel mult 100 de exemplare.

„Atingerea acestui prag într-o perioadă de timp atât de scurtă este o realizare absolut remarcabilă, care mă umple de mândrie,” a declarat Stephan Winkelmann, președintele Bugatti Automobiles S.A.S. „Acum privesc cu încredere către următoarea jumătate a ciclului de producție.”

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top