Bun venit în era Lotus!

Celebrul producător britanic de mașini sport, Lotus, și-a făcut intrarea pe piața românească, unde speră să facă o figură frumoasă și să le stârnească interesul românilor pentru filosofia companiei.

Deschiderea oficială a primului showroom Lotus din România, a avut loc pe 24 februarie, în prezența piloților de Formula 1 Nigel Mansell și Martin Donnelly, a lui Ion Bazac (președinte Forza Rossa – importator oficial Lotus în România) și a lui Guillaume Chabin, directorul de vânzări la nivel mondial al Lotus Cars Ltd.. 

Prin parteneriatul cu Lotus Cars Ltd., Forza Rossa își propune să crească vizibilitatea și notorietatea brandului Lotus în această parte a Europei. Compania va veni în întâmpinarea clienților cu cele mai noi modele de mașini Lotus, cu service și after-sales, în România, Serbia, Muntenegru și Republica Moldova. În aceste țări , Forza Rossa a fost desemnată reprezentant exclusiv, ceea ce confirmă extinderea internațională la nivel regional, a companiei românești. “Lotus este o marcă ce se adresează cunoscătorilor. 

Modelele Lotus sunt absolut originale. Ele se disting prin ingeniozitate, se impun prin eleganță și fac diferența prin performanțe. Pentru Forza Rossa este o mare onoare și bucurie să fie importatorul oficial în România și în țările din jur. Vă urez bun venit într-o eră a automobilului a emoției și a pasiunii!”, a declarat Ion Bazac. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top