Bunicule, ce te grăbești așa? Un septuagenar a înfipt un Porsche 911 Targa 4S într-un gard

Porsche 911 Targa 4S

Poate că Porsche 911 Targa nu este la fel de puternic ca 911 Turbo sau la fel de fioros ca 911 GT2 RS. Dar se pare că pentru unii este imposibil de controlat. Un pensionar, șofer de 911 Targa, s-a înfipt cu mașina într-un gard.

Un șofer în vârstă de 73 de ani a intrat în plin într-un gard de cărămidă după ce a zburat cu mașina de pe o pasarelă. Accidentul a avut loc în Colchester, Anglia. Cel aflat la volan le-a povestit autorităților că doar a încercat să parcheze, dar mașina nu l-a ascultat!

Ce s-a întâmplat îi este neclar chiar și autorului acestui accident bizar, dar cel mai probabil, domnul în vârstă a confundat frâna cu accelerația. Astfel că mașina, un Porsche 911 Targa 4S, a zburat și a aterizat cu partea frontală în gardul de sub pasarelă.

Nimeni nu a fost rănit, dar pagubele par destul de serioase. Bara a fost făcută praf, farurile sunt și ele sparte, parbrizul și luneta sunt bucăți. Nici gardul nu arată prea bine, iar septuagenarul va trebui să plătească reparația acestuia. Poliția l-a amendat pe pensionar și l-a trimis la […]

Adaugati comentariu