Bunicuța vitezomană. O octogenară a rămas fără permis după o cursă nocturnă

bunica fără permis

Ce groaznic trebuie să fie să suferi de insomnie! Să fii rupt de oboseală, să vrei să adormi și să nu poți! În cazul unei pensionare din Namur, Belgia, insomnia s-a rezolvat cu o cursă pe străzile orașului, cu aproape 240 km/h.

Femeia de vârsta a treia s-a dat jos din pat, s-a urcat în mașina personală, un Porsche Boxter GTS, și a apăsat accelerația. Dar la naiba, a fost prinsă de radar pe străzile pustii ale orășelului belgian, puțin după miezul nopții. Ce le-a spus oamenilor legii când au tras-o pe dreapta? “Nu puteam să dorm!”

Octogenera urcase în mașină cu speranța că își va pune ordine în gânduri, dar a ajuns să se creadă pe circuit. În instanță, judecătorul i-a dat șansa să își salveze contul și reputația, așa că a trebat-o dacă nu cumva conducea altcineva. Dar bunicuța vitezomană și-a asumat întreaga responsabilitate pentru cursa nocturnă.

Judecătorul nu a fost deloc blând cu ea. A fost condamnată să plătească o amendă de […]

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top