Camaro Convertible prezentat la L.A. Auto Show

Unul dintre modelele exponențiale pentru segmentul Muscle Car, legendarul Chevrolet Camaro, lansează o nouă versiune. Camaro Covertible reprezintă esența curentului cabrio în SUA.

Evenimentul ales pentru lansarea noului model a foat Salonul internațional Auto de la Los Angeles. Producția pentru Camaro Convertible va începe în ianuarie, iar comercializarea sa este programată începând cu luna februarie, în America de Nord. Fanii europeni ai modelului Camaro vor trebui să aștepte până în septembrie 2010 momentul în care vor putea să admire în showroom-urile Chevrolet, mașina. 

“Lansarea noului model decapotabil, deschide drumul gamei Camaro către un nou nivel de potențial și către preferințele a și mai multor clienți. Renașterea modelului Camaro în secolul 21 s-a bucurat de o deosebită popularitate, deci e oarecum normal acum să mărim numărul de versiuni pentru public și să adoptăm noi direcții de dezvoltare”, a declarat Chris Perry, vice președintele departamentului de marketing Chevrolet. 

Chevrolet Camaro coupe, lansat în primăvara anului 2009 în Statele Unite, este liderul segmentului său. Ca dovadă a interesului pe care l-a starnit versiunea decapotabilă, este faptul că dreptul de a achiziționa unul din primele modele a fost achiziționat la o licitație în schimbul sumei de 205.000 $, suma ce a fost donată ulterior în scopuri caritabile. Alt exemplu este faptul că un număr de 100 de exemplare care constituie ediția limitată Camaro Convertible Neiman Marcus Edition, ce conțin elemente individuale de design, au fost vândute în doar trei minute, la prețul de 75.000 $. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top