Cămașa care nu se pătează

Gentlemen’s Corner lansează un produs inovator: cămașa care nu se pătează.

De 8 ani pe piața modei masculine, Gentlemen’s Corner a investit continuu în noi produse cât mai deosebite, construindu-și propriul stil prin seriozitate, inventivitate și calitate a serviciilor. Întotdeauna am urmărit să oferim cele mai bune produse la prețuri corecte, de aceea tot mai mulți clienți ne aleg de la an la an.

Camasa care nu se pateaza 2

Această cămașă pentru bărbați are mai multe atuuri extraordinare:

  • rezistență la pete
  • rezistență la transpirație
  • se lucrează la comandă
  • este făcută din bumbac superfin.

Materialul folosit este un bumbac deosebit, patentat ca idee, care respectă toate normele europene, un bumbac foarte fin, care respiră și care are o proprietate extraordinară, și anume să nu se păteze, chiar dacă este stropit cu vin, cafea sau orice lichid colorat. Lichidul va aluneca pe suprafața cămășii, astfel protejându-ne de neprevăzut. Bumbacul ajută la dispersia transpirației, împiedicând apariția petelor de transpirație și a mirosurilor neplăcute.

Materialul acesta vine în 4 nuanțe – alb, bleu, albastru și dungi fine albastre și este un produs absolut inovator, care deschide calea unor noi tehnologii.

01 - 01 - graphic blue_1

Gentlemen’s Corner își continuă propriul drum, îmbinând ultimele trenduri ale modei masculine cu elemente atemporale. La Gentlemen’s Corner tradiția, și anume croitoria, lucrul făcut manual, se completează perfect cu cele mai noi materiale, cu cele mai noi descoperiri din domeniul țesăturilor.

Vă așteptăm în magazinele noastre și pe www.gentlemenscorner.ro.

Camasa care nu se pateaza 1

Gentlemen’s Corner vă propune cu ajutorul lui Andrei Ștefănescu, ambasadorul nostru, cămașa care vă ferește de neprevăzut.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

ruletă

Secretele experților în jocul de ruletă live

Jocul de ruletă live se poate transforma într-o experiență interesantă și plină de satisfacții, iar dacă încerci să-ți sporești câștigurile, este întotdeauna

Scroll to Top