Când designerii auto ies în decor – Iată ceainicul Renault și canapeaua Mazda

Bugatti desginerii

Designerii auto sunt niște artiști aparte. Dacă credeți că desenează doar mașini, vă înșelați. Așa am ajuns să avem scaune de birou Ferrari, ceainic Renault și pat Bentley. Așa că haideți să vedem cele mai interesante accesorii fără motor, realizate de producătorii de mașini.

Ceinicul Renault F1

Ceianic Renault

Atunci când Renault a intrat în Formula 1 în 1997, mașinile sale erau galbene și, deseori reveneau la boxe cu fum în urma lor, din cauza motoarelor suprasolicitate. Managerul echipei de atunci, Ken Tyrrell, a denumit monopostul cu probleme “ceainicul galben”. Așa că Renault sărbătorește jumătate de secol în motorsport cu un ceainic galben adevărat.

Scaunele de birou Ferrari

Scaune Ferrari

Sunt oferite de divizia Ferrari Design și au fost sculptate în fibră de carbon și “alutex”, care este un amestec de aluminiu și fibră de sticlă. Scaunele sunt disponibile în două modele: Executive, cu spătar mai scurt și versiunea President, pentru posterioarele de top din companie.

Patul dublu Bentley

Bentley pat dublu

Bentley încearcă să-și răsfețe clienții la bordul mașinilor create de ei. Dar în 2017, compania auto duce confortul la alt nivel, realizând un pat. Acesta face parte din colecția Bentley Home și poartă denumirea Eastgate, fiind realizat de arhitectul Carlo Colombo. Cadrul din arțar nu prezintă, ca și scaunele mașinilor, un sistem de ventilație.

Canapeaua Mazda

Cu un look inspirat de crossover-ul […]

Adaugati comentariu