Când va fi dezvăluită prima Mazda electrică din istorie?

Noua Mazda CX-30 (14)

Mazda confirmă prezentarea primului său model electric anul acesta. Niponii anunță că este vorba despre un model complet nou, nu de unul derivat dintr-un model deja existent în gama producătorului.

Mazda trece în contul primului său EV de serie performanță și confort tipice modelelor sale. Mașina electrică va fi dezvoltată, ca și cele cu propulsie convențională, urmând principiul filosofiei jinba ittai și va beneficia de toate avantajele rulării cu emisii zero.

Care este cel mai bine vândut model Mazda în România?

Japonezii nu dezvăluie însă date tehnice referitoare la motorul electric pe care îl va primi Mazda electrică și nici informații referitoare la distanța pe care aceasta o va putea parcurge între două încărcări. Nici tipul de caroserie ales pentru noul model nu a fost făcut public, dar, având în vederea cererea mare de SUV-uri de clasă mică, și acesta ar putea intra în această categorie.

Mazda electrică

Va fi cel de-al treilea model al noii game a constructorului din Hiroshima, după noua Mazda3, dezvăluită în iarna anului trecut în versiune hatchback și sedan, și noua Mazda CX-30, care și-a făcut debutul public în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva.

Mazda ridică prelata de pe prima sa electrică pe 23 octombrie, la Salonul Auto de la Tokyo.

Ce va mai aduce Mazda la standul de laTokyo?

  • Mazda MX-5
  • Mazda3 hatchback și sedan
  • Mazda CX-30
  • Mazda CX-5
  • Mazda CX-8

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top