Cât costă Maserati Grecale în România

Maserati Grecale in Romania autoexpert.ro

Maserati Grecale a fost lansat oficial în România. Prețurile SUV-ului de lux pornesc de la 74.494 euro. Foto: Dragoș Savu

Trei versiuni sunt disponibile încă de la lansare: GT, propulsat de motorul mild hybrid cu patru cilindri capabil să livreze 300 CP; Modena, cu motorizare mild hybrid cu patru cilindri de 330 CP; și puternicul Trofeo, echipat cu motorul V6 pe benzină de 3.0 litri și 530 CP bazat pe propulsorul Nettuno ce echipează supercarul MC20.

Pentru a completa gama, Grecale Folgore, versiunea 100% electrică cu tehnologie 400 V va fi lansată anul viitor.

Maserati Grecale in Romania autoexpert.ro

SUV-ul italian oferă un set impresionant de caracteristici ”best in class”, conform Maserati. Este cel mai bun din acest segment la spațiul interior și manevrabilitate. Accelerează 0-100 km/h în 3.8 secunde (Trofeo) și atinge 285 km/h (Trofeo). Calitatea audio și utilizarea pe scară largă a materialelor de calitate, precum lemnul, fibra de carbon și pielea, sunt, de asemenea, de top în segment.

➡ Află aici totul despre Grecale! 💡

Dimensiunile exterioare sunt de 4846 x 1948 x 1670 mm (L x l x h). Astfel, Grecale este un pic mai mare decât Porsche Macan în toate direcțiile. Și portbagajul de 535-570 l (în funcție de versiune) este superior cu până la 82 l celui al neamțului.

Maserati Grecale in Romania autoexpert.ro

La interior, te așteaptă patru ecrane, plus ceasul central cu cadran digital. Astfel, display-ul central măsoară 12,3 inchi. Sub el, se află un ecran tactil de 8,8 inchi. Li se alătură instrumentarul digital de 12,3 inchi și un al patrulea ecran, pentru pasagerii din spate. Există chiar și un display virtual head-up.

Cât costă Grecale în România

Prețurile noului model pornesc de la 74.494 euro pentru versiunea de bază, GT. Un pas mai sus, versiunea Modena pleacă de la 84.966 euro. În sfârșit, Trofeo costă 113.978 euro.

În echiparea Grecale GT intră instrumentar digital de 12,3 inchi și un al doilea ecran tactil de 8,8 inchi, sistem audio Sonus Farber, climatizare cu două zone, jante aliaj Thetis de 19 inchi, lumini full LED, frână de parcare electrică, inserții cromate.

De la echiparea Grecale Modena în echiparea de serie intră suspensia adaptivă Skyhook și jantele de aliaj Etere de 20 inchi. Pentru nivelul de top, Grecale Trofeo are jante de 21 inchi Crio, etriere de culoare roșie, sistem de evacuare Trofeo cu patru terminații.

 ➡ Îți poți configura propriul Grecale aici! 💡 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top