Cât costă noua Kia XCeed în România

Crossoverul compact coreean a primit un facelift săptămâna trecută. Acum, au fost anunțate și prețurile pentru România. Astfel, prețurile pentru noua Kia XCeed pornesc de la 23.188 euro (TVA inclusă).

Noua Kia XCeed nu este, de fapt, complet nouă, ci reprezintă faceliftul versiunii pe care o cunoști deja. Au fost operate modificări la nivelul blocurilor optice, grilei și au fost retușate alte elemente de design. Poți citi totul despre facelift în articolul pe care l-am scris deja.

Noua Kia XCeed dimensiuni autoexpert.ro

Acum, Kia Romauto a publicat prețurile în România pentru XCeed facelift. Acestea încep de la 23.188 euro (preț de listă), sau 20.774 cu discount Rabla inclus.

Iată lista completă a prețurilor:

Kia XCeed preturi autoexpert.ro

Noua Kia XCeed – echipări și performanțe

Pentru motoarele 1.0 T-GDI și 1.5 T-GDI, vor exista trei niveluri de echipare: City, Style și GT Line. Motorizarea de top, 1.6 T-GDI, vine cuplată exclusiv la o transmisie automată cu dublu ambreiaj și 7 trepte și poate fi comandată în echipările Style + și GT-Line +.

Kia XCeed date tehnice autoexpert.ro

Clienții au la dispoziție 12 culori exterioare, jante de până la 18 inchi diametru și tapițerie din stofă, stofă + piele ecologică, piele sau piele întoarsă.

Adaugati comentariu