Cât costă noul Renault Kadjar în România?

noul Renault Kadjar (2)

Noul Renault Kadjar a ajuns și în România, la trei luni după ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris. La noi, SUV-ul constructorului francez are un preț de pornire de 18.600 de euro, TVA inclus.

Modelul lansat de Renault în 2015 a fost în comandat de 450.000 de clienți la nivel global, iar francezii speră că noul Kadjar facelift le va aduce noi cifre impresionante.

Cu o parte frontală modificată, cu o semnătură luminoasă nouă, un interior revizuit, Kadjar vine și cu cea mai recentă generație de motoare. Apare astfel în gamă propulsorul 1.3 TCe cu patru cilindri, în două versiuni de putere: TCe 140 GPF și TCe 159 GPF, disponibile cu o cutie manuală sau automată cu dublu ambreiaj EDC și tracțiune față. Cel mai accesibil Kadjar, cu linia de echipare LIFE și 140 CP, costă 18.600 de euro. Versiunea de top pe benzină, cu linie de echipare INTENS și 159 CP, este disponibilă pentru 25.000 de euro.

noul Renault Kadjar (1)

Pentru cei care preferă motoarele diesel, sunt disponibile unitatea 1.5 Blue dCi 116 cu transmisie manuală și funcție de “overboost”, care oferă putere și cuplu suplimentare (5 CP și 25 Nm în plus) și 1.7 Blue dCi 150, cuplat la o transmisie manuală, disponibil cu tracțiune integrală, care primește 20 CP față de versiunea pe care o înlocuiete. Acesta din urmă va ajunge și la noi în cel de-al doilea trimestru al anului. Versiunea diesel entry-level poate fi comandată pentru 20.650 de euro, cu linie de echipare LIFE pentru 22.250 cu linie de echipare ZEN și pentru 25.550 cu linie de echipare INTENS.

Noul Renault Kadjar facelift poate fi deja comandat în România. Lista completă de prețuri, în funcție de motorul ales și de linia de echipare preferată, este pe www.4x4suv.ro!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top