Cât costă noul SUV Skoda Kamiq în România?

Skoda Kamiq - informații și fotografii oficiale

Noul SUV Skoda Kamiq poate fi comandat acum și în România. Cea mai accesibilă versiune costă mai puțin de 15.000 de euro. Ce primești pentru această sumă?

Mașina dezvăluită de Skoda în primăvară, la Salonul Auto de la Geneva, a ajuns și la noi. Skoda Kamiq în versiune de bază costă 14.791 euro. Este prețul pentru mașina propulsată de motorul de 1.0 litru pe benzină, cu 95 de cai putere.

Skoda Kamiq

Viitorul posesor de Kamiq poate alege unul dintre cele trei niveluri de echipare: Active, Ambition și Style. Prima vine cu aer condiționat manual, ecran tactil de 6,6 inci, jante de 16 inci și lumini de zi cu tehnologie LED.

Ambition aduce la bord și un volan îmbrăcat în piele, scaune față cu reglaj lombar și senzori de parcare spate pentru 16.686 de euro.

Skoda Kamiq – Informații și fotografii oficiale

Echiparea de top Style include cameră video pentru marșarier, un ecran tactil de 8 inci în consola centrală, scaune față încălzite, cruise control, iar carcasele oglinzilor și mânerele portierelor sunt în culoarea caroseriei.

Românii pot alege unul dintre cele trei motoare disponibile pentru moment în România. Este vorba despre motorul de 1.0 litru pe benzină, în două versiuni de putere (95 de cai putere și 175 Nm sau 115 cai putere și 200 Nm) și motorul diesel de 1,6 litri cu 115 cai putere și 250 Nm.

Skoda Kamiq

Skoda a rezervat transmisia manuală cu cinci rapoarte versiunii de bază cu 95 de cai putere, în timp ce versiunea mai puternică pe benzină poate fi comandată cu o transmisie manuală cu șase trepte sua cu o transmisie automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Motorul diesel vine cu transmisie manuală cu șase rapoarte (20.009 euro) sau automată cu șapte rapoarte (22.809 euro).

Skoda Kamiq (3)

Cel mai mic SUV de la Skoda măsoară 4.241 m în lungime, 1.793 m în lățime și 1.531 m în înălțime. Spațiul rezervat bagajelor este de 400 de litri (1.395 de litri, atunci când spătarul banchetei este rabatat).

Adaugati comentariu