Câți kilometri au parcurs prototipurile Land Rover Defender în teste?

Land Rover Defender (1)

Prototipurile Land Rover Defender sunt supuse unor teste intense înainte de a ajunge în showroom-uri. Inginerii constructorului britanic tocmai au atins borna de 1,2 milioane de kilometri.

Prototipurile camuflate nu se opresc aici. acestea vor efectua, în total, 45.000 de sesiuni de testare în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, care oferă cele mai dificile condiții de rulare. Fazele finale se vor desfășura în Kenya. Fotografiile spion au arătat deja cum arată interiorul noii generații.

Land Rover Defender (6)

Prototipul va tracta remorci grele și va căra sarcini care îl vor supune la încercări dificile. Noile teste vin după ce viitorul Defender a rulat la temperaturi de 50 de grade în deșert, dar și în apropierea Cercului Polar, la -40 de grade. Mașina a urcat și la 10.000 de picioare altitudine, în Munții Stâncoși din Colorado, pentru că echipa de dezvoltare să se asigure că modelul face față chiar și cerințelor celor mai aventuroși dintre clienți.

Modelul, prezentat la Salonul Auto de la Amsterdam în 1948, împlinește astăzi 71 de ani. Off-roader-ul va fi prezentat oficial anul viitor.

Land Rover Defender (7)

Peste 1,2 milioane de kilometri a parcurs deja noul Defender pentru a deveni cel mai rezistent și mai capabil Land Rover construit vreodată.

Defender este proiectat și dezvoltat la centrul de producție din Gaydon, Marea Britanie. Producția de serie va începe anul viitor, la uzina Nitra din Slovacia.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top